Gå til indhold
Dig og AI i PR

Blogindlæg -

Dig og AI i PR

Føler du dig fortabt i AI-universet? Så er du ikke alene. Mange folk har spørgsmål omkring AI, og fremtiden kan føles usikker. Medierne taler om de job, som AI vil komme til at overtage, mens AI måske stadig synes langt fra dit daglige arbejde. Nu vil vi hjælpe med at klargøre emnet.

Vores bud på AI’s fremtid inden for PR og kommunikation er, at det vil blive et samarbejde mellem menneske og maskine. Nogle opgaver passer maskinerne bedre, mens andre kræver netop din ekspertise. Så hvem gør så hvad? Her er en gennemgang af, hvordan du og AI kan arbejde sammen inden for PR og kommunikation:

AI vil hjælpe til med idéudvikling og udførelse

AI kan hjælpe dig med at skabe ideer til, hvad du skal skrive om, mens den tager højde for, hvad der sker i din virksomhed og i den verden, der omgiver dit brand. Ved blot at give den et par ord som input, kan AI skrive en hel tekst for dig og tilpasse tonen til din tidligere kommunikation.

Find det rette publikum med AI

At finde det rette publikum til dit indhold er en afgørende del af ethvert PR- og kommunikationsarbejde. Med AI kan denne tidskrævende proces blive strømlinet og forenklet. AI vil finde det rette publikum til dig ved at analysere din tekst og derefter matche denne tekst med alle artikler på internettet. Når AI finder et match, vil den kigge efter forfatteren og inkludere den pågældende journalist til din næste modtagerliste. Så der er ingen grund til at google efter journalister længere, ligesom du ikke længere skal bruge timevis på at arbejde på dine kontaktlister.

Publicer og analyser din mediedækning

Når du har publiceret din historie, er det vigtigt at forstå, hvordan den modtages af medierne. Her kan AI også hjælpe dig. Når historien er ude, kan vores AI finde de artikler, der er skrevet om dig og samle dem i en letlæselig rapport. Du kan gennemgå og redigere rapporten, før du præsenterer den for dine interessenter, så du sikrer dig, at alle har en klar forståelse af din mediedækning og dens effekt. Med AI-assisteret analyse kan du holde dig ajour med mediedækningen og træffe datadrevne beslutninger i forbindelse med din PR- og kommunikationsstrategi.

Hvad skal du så gøre?

Fortsæt dit fantastiske arbejde! Og fokuser på de ting, som du gør bedre end AI. Udarbejd strategier for øget brand building. Din viden om medielandskabet og din kreativitet hjælper dig med at lægge sidste hånd på dine pressemeddelelser for at sikre, at dit materiale er nyt og troværdigt. Arbejd på dit netværk og skab relationer med de forskellige medier. Og så kan du brilliere, når du præsenterer resultaterne af dit PR-arbejde.

Hos Mynewsdesk har vi været på forkant med den nye teknologi siden 2003, og vi har arbejdet med AI siden 2017. Vi er fuldt ud dedikerede til at hjælpe dig med at få succes i dit daglige arbejde. Vores mål er at guide dig gennem ny teknologi, så du kan udmærke dig i dit arbejde og brilliere, når du præsenterer resultaterne af dit PR- og kommunikationsarbejde.

Den teknologiske verden bevæger sig hurtigt. Så om et par måneder er jeg nok nødt til at opdatere dette indlæg :) Fremtiden er spændende!

Related links

Emner

Kontakt

Jourhavende Pressekontakt

Jourhavende Pressekontakt

Pressekontakt Pressehenvendelser

Relateret materiale

Mynewsdesk - En effektiv måde til at forbedre kendskabet til dit brand

Mynewsdesk hjælper organisationer og virksomheder med at nå ud til den rette målgruppe og øge kendskabet til deres brand. Vores smarte platform gør det lettere og mere effektivt for dig at publicere, distribuere og mål måle på dine PR- og kommunikationsindsatser. Alt sammen på én og samme platform.

Når du samler hele din PR-indsats ét sted, bliver det lettere for dig at brande din forretning og overvåge de relevante kanaler. Det hjælper dig med at kunne måle på dine resultater.

Mynewsdesk har 1,6 millioner unikke besøgende hver måned, og der bliver publiceret 80.000 historier om året. Over 4000 organisationer i verden bruger Mynewsdesk til at forbedre deres PR-indsatser, og hele 70% får omtale i medierne.

Læs mere på: www.mynewsdesk.com/dk

Mynewsdesk Danmark
Jagtvej 113 H, 2. sal
2200 København N
Danmark