Gå til indhold
Mynewsdesk lancerer nu AI i sit værktøj

Pressemeddelelse -

Mynewsdesk lancerer nu AI i sit værktøj

Mynewsdesk, alt-i-en-løsning inden for PR og kommunikation, lancerer nu “Content AI” - en tjeneste, der forenkler og automatiserer processen med at skabe indhold af høj kvalitet. Det nye produkt, der er baseret på Open AI-teknologi, er en del af en større investering i AI, som Mynewsdesk er ved at foretage.

Mynewsdesk tilbyder lige nu “Content AI” til en lille gruppe af beta-kunder, men planen er at udbrede det nye produkt i den nærmeste fremtid. Målet med initiativet er at gøre det hurtigere og nemmere for Mynewsdesks kunder at skabe kvalitetsindhold som eksempelvis pressemeddelelser. Det nye produkt, der er baseret på GPT-3, giver kunderne mulighed for automatisk at generere udkast til nye pressemeddelelser, blogindlæg eller artikler direkte i Mynewsdesks værktøjer, hvilket vil spare dem for både tid og penge.

– Vi udvikler vores produkt konstant for at gøre vores kunders arbejde mere effektivt, og nu da vi kan se de store fordele, der følger med autogenereret tekst, var det naturligt for os at implementere teknologien i vores platform. Det er stadig en Beta-version, og vi vil fortsat udvikle det nye produkt i takt med, at vi lærer mere om, hvordan vores kunder bruger teknologien, fortæller Sara Manding Holm, Chief Product Officer hos Mynewsdesk.

Mynewsdesk har identificeret de mest typiske pressemeddelelser, som virksomhederne sender ud og har herudfra skabt nogle skabeloner til dem. På den måde adskiller det nye produkt sig fra ChatGPT-grænsefladen, da Mynewsdesk allerede har skabt skabeloner for den type indhold, som kunderne kan oprette. Brugeren udfylder den nødvendige data, og den nye tjeneste benytter AI til at skabe et tekstudkast, som kommunikatøren kan bruge som udgangspunkt for sin egen tekst eller alternativt generere igen for et nyt udkast.

– Vi har brugt AI på forskellige måder på vores platform i lang tid. At bruge denne teknologi til at hjælpe vores kunder med at skabe indhold er i tråd med den langsigtede investering, som vi foretager i AI. Jeg er overbevist om, at AI vil hjælpe kommunikationsfolk på mange forskellige måder i fremtiden, og jeg ser frem til at arbejde sammen med mine kolleger om fortsat at skabe og tilbyde bedre og smartere løsninger til skabelse og distribution af indhold, siger Louise Barnekow, CEO hos Mynewsdesk.

Related links

Emner

Kategorier


Om Mynewsdesk: En effektiv måde til at forbedre kendskabet til dit brand

Mynewsdesk hjælper organisationer og virksomheder med at nå ud til den rette målgruppe og øge kendskabet til deres brand. Når du benytter vores brugervenlige platform, gør vi det lettere for dig at publicere, distribuere og måle på dine PR- og kommunikationsindsatser.


Læs mere på www.mynewsdesk.com/dk

Kontakt

Adam Karseland

Adam Karseland

Pressekontakt Press contact +46 79-075 64 25

Relateret materiale

Mynewsdesk - En effektiv måde til at forbedre kendskabet til dit brand

Mynewsdesk hjælper organisationer og virksomheder med at nå ud til den rette målgruppe og øge kendskabet til deres brand. Vores smarte platform gør det lettere og mere effektivt for dig at publicere, distribuere og mål måle på dine PR- og kommunikationsindsatser. Alt sammen på én og samme platform.

Når du samler hele din PR-indsats ét sted, bliver det lettere for dig at brande din forretning og overvåge de relevante kanaler. Det hjælper dig med at kunne måle på dine resultater.

Mynewsdesk har 1,6 millioner unikke besøgende hver måned, og der bliver publiceret 80.000 historier om året. Over 4000 organisationer i verden bruger Mynewsdesk til at forbedre deres PR-indsatser, og hele 70% får omtale i medierne.

Læs mere på: www.mynewsdesk.com/dk

Mynewsdesk Danmark
Jagtvej 113 H, 2. sal
2200 København N
Danmark